Пенсионираният детектив Пол Алекс стана милионер благодарение на банкоматите. Сега собственият

...
Пенсионираният детектив Пол Алекс стана милионер благодарение на банкоматите. Сега собственият
Коментари Харесай

Пенсиониран детектив стана милионер благодарение на банкоматите

Пенсионираният детектив Пол Алекс стана милионер с помощта на банкоматите. Сега личният му бизнес носи на 35-годишния американец от Сан Франциско повече от 8 милиона $ годишно. Той приказва за това на страницата си в Instagram .

Пол навлязъл в бизнеса с теглене на пари в брой през 2018 г. За да усили приходите си, той закупил банкомат за $2100 и го сложил в салон за маникюр. Първият месечен приход бил $500, а бизнесът се развивал интензивно.

" Всичко стартира, когато един мой другар излезе с концепция. Започнах да мисля за това, да изследвам, да закупувам книги и да виждам видеоклипове, до момента в който не взех решение да я трансформира в действителност ", споделя някогашният детектив.

По думите му първоначално никой не е вярвал в триумфа на това начинание.

" Когато започнах бизнеса си преди шест години, хората споделиха, че банкоматите към този момент са остарели и аз съм просрочен с 20 години. Но в този момент бизнесът ми непрекъснато носи повече от $10 000 чиста облага всеки месец. И не виждам никакви признаци, че това ще се промени в близко бъдеще “, написа той в описанието на видеото.

Сега предприемачът е притежател на 30 банкомата и постоянно организира майсторски класове, като приказва за превъзмогване на финансови усложнения и реализиране на триумф. Той се стреми да въодушеви всички останали да не се опасяват да стартират личен бизнес.

" Инвестирайте в себе си. Самообучението е всичко ", обобщава Пол.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР